Tilbud​

Skal bilen til syn eller have lavet service, så kontakt os og få et godt tilbud.

Du kunne måske spare så mange penge, at et ophold på Lalandia for familien var betalt?

Så udnyt tiden når din bil er til syn/service med en tur med færgen eller en tur til Lalandia.

AutoPartner Driftssikring

AutoPartner har en nyhed på programmet, som er med til at skabe tryghed for dig som bilist - både driftsmæssigt og økonomisk.

En AutoPartner driftssikring sparer dig for mange af de økonomiske overraskelser på din brugte bils mekaniske og elektriske dele. 

Forsikringen dækker nemlig pludselig opståede skader på motor, gearkasse, bagtøj samt elektriske dele, der traditionelt indebærer den største risiko for at gå i stykker.

Med AutoPartner driftssikring kan du trygt overlade dine bekymringer og risikoen for uforudsete udgifter til os, da forsikringen betaler for de fleste reparationer. Du behøver derfor kun at budgettere med løbende vedligeholdelse.

Hvordan...​

Det er muligt at tegne en AutoPartner Driftssikring på person- og varebiler på til 3.500 kg. som ikke er ældre end 8 år og hvis kilometerstanden ikke overstiger 150.000 km ved sikringens ikrafttrædelse.

  • Dækningsperiode efter eget valg i 12 eller 24 mdr.
  • Omfattende dækning
  • Dækker op til 35.000 kr.
  • Dækker i hele EU og Skandinavien

Forsikringen er delt op i en præmium og en præmium+ dækning, alt efter om man ønsker at forsikre bilen imod mekaniske svigt og/eller motorsvigt.

​​

Vejhjælp​

Som tillæg til en AutoPartner Driftssikring kan du til en meget fordelagtig pris tegne en AutoPartner Mobilitetssikring gennem DKassistance.

Vil du vide mere om AutoPartner Driftssikring og Mobilitetssikring, kan du bestille folderen "AutoPartner Driftssikring" nedenfor. Du er også velkommen til at høre mere hos dit lokale værksted eller sende en e-mail.​

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os allerede i dag og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kan også tilbyde lånebil​

Firmainformation

A.H. Biler - Rødbyhavn Autoværksted

CVR: 17611208

Adresse​

Havnegade 74, Rødbyhavn

4970 Rødby

Kontakt os

Telefon: 54 60 51 35

E-mail: salg@ah-biler.dk